Over Ons

ZaakSchoon.nl is een groothandel in reinigingsproducten voor de professionele gebruiker. ZaakSchoon.nl is opgericht in 2015 en bestaat al bijna 5 jaar! Het assortiment hygiëneproducten is dan ook de laatste jaren steeds uitgebreid. Onder andere eigen producten onder een Zaakschoon.nl Label en A-merken zoals Vileda, Tork, Vikan en Kärcher. Vandaar onze slogan: Alles voor een hygiënisch schone zaak!

De klantengroep van ZaakSchoon.nl is zeer divers en bestaat uit HORECA zaken, garagebedrijven, zwembaden, sportkantines, transportbedrijven, evenementenlocaties, machineverhuurbedrijven, slachthuizen, voedselverwerkende industrie, bakkerijen, autoschade bedrijven, kinderdagverblijven, gemeenten, ziekenhuizen en andere bedrijven. Wij hebben voor iedere ‘Zaak’ een passende oplossing.

Missie en Visie

Onze filosofie is dat we uitsluitend kwaliteitsproducten leveren voor een scherpe prijs waarbij de veiligheid van de gebruiker en het milieu centraal staan. We testen alle producten uitvoerig en kijken goed naar de herkomst. Zaakschoon.nl vindt het onnodig om alles uit het verre buitenland te halen met als hoofdredenen de CO2 uitstoot van vrachtverkeer en scheepvaart te verminderen en de kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarom worden de meeste producten in ons assortiment in Nederland geproduceerd.

Naast de webwinkel heeft Zaakschoon.nl ook vertegenwoordiging langs de weg voor een advies op maat. Heeft u hygiëne advies nodig klik hier voor het contactformulier of het maken voor een afspraak.

Pijlers binnen Zaakschoon.nl

  • Prijs
  • Prestatie
  • Mens en milieu veiligheid

Wij vinden het erg belangrijk wat onze klanten denken en zeggen zodat we samen kunnen blijven verbeteren. Heeft u een tip/suggestie voor ons? Klik hier