KIES VOOR 100% CIRCULAIR HYGIËNEPAPIER

Ons 100% circulaire hygiënepapier is een duurzame productlijn waarmee we de keten, van productieproces tot aan het inzamelen van gebruikt handdoekpapier, volledig sluiten. Door gebruikt handdoekpapier op de juiste manier in te zamelen zorgen we samen voor bruikbare grondstoffen die we aan het productieproces van nieuw hygiënepapier toevoegen. Hierdoor reduceren we de afvalstroom en dragen we met z’n allen bij aan een duurzamere wereld voor mens en dier.

Slide

DUURZAAM PRODUCTIEPROCES

Het productieproces van E-Tissue is duurzaam en milieubewust. Door gebruik te maken van top kwaliteit gerecyclede grondstoffen en doordat we tijdens het productieproces geen chlorides en chemicaliën toevoegen, is E-Tissue veilig voor mens en natuur. Omdat we gebruikte producten aan het productieproces toevoegen, gaan grondstoffen niet verloren. Zo dragen we bij aan een duurzamer milieu.

UW WASHROOM INRICHTEN MET CIRCULAIR HYGIËNEPAPIER?

Een washroom volledig inrichten met duurzaam en 100% circulair hygiënepapier? Met het productassortiment van E-Tissue is dit mogelijk. We gebruiken circulair hygiënepapier voor meerdere producten; van tissue zacht toiletpapier tot uitstekend absorberend handdoekpapier. Benieuwd naar de mogelijkheden?